Doe het zelf en elektra

In onze winkel kun je terecht voor een ruim aanbod van doe-het-zelf en elektra producten. Wij hebben altijd een divers assortiment van hardlopende artikelen op voorraad, voor elke doe-het-zelf klus. Of je nu snel een boor, een hamer en spijkers of schroeven nodig hebt. Bij ons in de winkel kun je het meest gangbare direct vinden. En het mooie is dat we vaak juist ook de dingen hebben die je in andere winkels weer net niet kunt vinden.

Klussen

Omdat je altijd wel bezig blijft met je huis, is er ook altijd wel wat te klussen. En niets is zo vervelend als mis te grijpen als je net lekker op dreef bent met die klus die je graag nog af wilde hebben. Of je bent net bezig met een spoedklus en je grijpt mis met je materialen. Daarom hebben wij voor de meeste klussen wel producten in huis.

Wij verkopen o.a.:

  • gereedschappen
  • schroeven
  • bouten en moeren
  • spijkers
  • lijmen en kitten
  • ijzerwaren zoals hang- en sluitwerk

Elektra

Als het aan ons ligt zit je nooit in het donker. Spaarlampen, zekeringen, schakelaars en kabel. Ja hoor…ook daar kunnen wij je aan helpen.

Het gemak van even binnenlopen en halen wat je nodig hebt zodat je snel weer verder kunt, zonder dat je meteen kilometers moet gaan rijden om je spullen te gaan halen. Daarvoor loop je binnen bij Vissers. Wat je ook zoekt op het gebied van doe-het-zelven, grote kans dat wij het in onze winkel hebben. Wij zijn van alle markten thuis en Vissers is dan ook het vertrouwde adres voor uw doe-het-zelf artikelen.