Fotokiosk (DigiFoto/Fotoquelle

Vissers heeft in de winkel ook een digitale fotokiosk staan waar je jouw favoriete foto’s direct kunt af laten drukken in het formaten 10 x 15 of 15 x 20. De fotokiosk leest cd-roms, de meeste geheugenkaarten en USB-sticks af en via een eenvoudig te bedienen touchscreen kun je aangeven welke foto’s je graag afgedrukt wil hebben en op welk formaat. Je kunt de foto’s eerst rustig bekijken op een groot scherm voordat je je keuze maakt.

Wil je graag de foto’s eerst nog bewerken voordat je ze afdrukt? Het is mogelijk om rode ogen, contrast, helderheid en kleur direct en naar behoefte aan te passen. Natuurlijk helpen wij jou graag even als je een collage, een deelvergroting, een felicitatiekaart of een uitnodiging wil maken. Er is nog veel meer mogelijk met deze kiosk. Met een persoonlijke kaart met jouw tekst, jouw foto's en jouw stijl maakt je pas echt duidelijk dat je om iemand geeft. Of verras een vriend of vriendin met een prachtige collage met foto’s van leuke momenten die jullie samen gedeeld hebben. Ook is het mogelijk om foto’s te bestellen op meerdere formaten zoals bijvoorbeeld op een posterformaat door deze af te laten drukken via de ontwikkel centrale. Of wat dacht je van je foto op een mok of een T-shirt? Via de ontwikkel centrale kun je deze artikelen dan bestellen en na een paar dagen bij ons in de winkel komen ophalen.

De afdruk kwaliteit is van de foto’s is zeer goed en het papier voor de afdrukken van hoge kwaliteit. Om je herinneringen voor altijd te bewaren in een mooi album. Je kunt dus het beste even een bezoek aan onze winkel brengen om te zien wat er allemaal mogelijk is. Al je eigen favoriete foto’s zijn klaar terwijl je wacht.