Kantoor

In het uitgebreide assortiment van artikelen biedt Vissers ook kantoorartikelen aan. Vaak zijn het de kleine dingen waar je op mis grijpt en ben je snel op zoek naar bijvoorbeeld een schrijfblok, een marker, een nietmachine of papier. Wij hebben in de winkel een afdeling met alles wat maar nodig is op het gebied van kantoorartikelen en schoolbenodigdheden. Of je nu bijvoorbeeld op zoek bent naar een wat luxere pen of juist gewoon een pakketje enveloppen, potloden, papier, inkt, markers of een gum? Wij hebben het in de winkel. Begint het nieuwe schooljaar en ben je op zoek naar een nieuwe agenda of kalender? Of ben je juist op zoek naar kantoorartikelen voor op je werk of thuis? Bij Vissers kun je een breed assortiment kantoorbenodigdheden vinden.

We hebben echt letterlijk van alles in huis, Van paperclip tot papierversnipperaar, bij ons kun je steeds terecht voor de behoeften van een modern kantoor of alles wat je thuis nodig hebt aan kantoorartikelen.

Feest!

Ook op het gebied van feestartikelen kunnen wij je veel bieden. Wat dacht je van onze leuke slingers of ballonnen? Een feestje kan niet zonder! Een geboorte, een Sarah of Abraham? Daar hebben we speciale feestartikelen voor. Alles wat je nodig hebt om te versieren bij een feestje of speciale gelegenheid.

Wenskaarten

Een jaar is vaak gevuld met veel bijzondere, speciale, vrolijke en droevige momenten. Het is fijn om je dierbaren te laten weten dat je aan ze denkt en met ze meeleeft. Wil je graag een wenskaart kopen voor een bijzonder moment zoals een verjaardag, een bruiloft of jubileum dan kun je in de winkel van Vissers terecht. Wij hebben in onze winkel een hele wand vol met een prachtige collectie Hallmark kaarten voor elke gelegenheid.

Naast de Hallmark kaarten hebben we ook nog een assortiment budget kaarten. Ook prachtige kaarten, maar dan voor een mooi prijsje.

Boeken en tijdschriften

Chicklit of Thriller? Rudolph of Jamie? Dagboek van een muts of Fantasia? Zeg het maar.

Wij hebben een ruime keuze in boeken. Zo hebben we de actuele boeken top 20, kookboeken en kinderboeken. Daarnaast ook een verscheidenheid aan boeken in verschillende genres en verschillende prijsklassen. Voor elk wat wils.

Ben je niet echt een boekenlezer, dan hebben wij ook tijdschriften om te lezen, zoals vrije tijd magazines, pockets en damesbladen en ook voor dagbladen ben je bij ons aan het juiste adres. Ben je op zoek naar een specifiek product op het gebied van kantoorartikelen of een bepaald boek? In veel gevallen kunnen wij het voor je bestellen. Vraag er ons gerust naar, wij helpen je graag verder.