Speelgoed

Spelende kinderen zijn blije kinderen. Daarbij draagt speelgoed ook bij aan een positieve ontwikkeling van je kind. In onze winkel hebben wij voor ieder kind de leukste spellen en speelgoed, waarmee je elk kind blij kunt maken.

In onze winkel is een grote speelgoedafdeling, met veel bekende merken. Maar ook voor het buitenspelen hebben wij veel leuke artikelen. Zowel voor jongens als voor meisjes. Poppen, teddyberen, een auto of een bal. Van puzzel tot knuffel en van poppen tot houten speelgoed. Je kunt bij ons de leukste cadeautjes vinden voor elke leeftijd, voor zowel baby's, peuters, kleuters en grote kinderen. Ben je op zoek naar speelgoed voor Sinterklaas? Of speelgoed voor een verjaardag of gewoon als een cadeau? Wil je eens speelgoed wat niet overal te krijgen is? Kom dan eens bij ons kijken.

In tegenstelling tot wat men vaak denkt van een “dorpswinkel” zijn wij niet duurder dan de grote speelgoedwinkels. Wij hebben speelgoed van de beste materialen en bijzondere designs. Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van speelgoed, dan helpen wij jou daar graag bij. Indien gewenst pakken wij het ook nog gratis feestelijk in.