Verf

Op de benedenverdieping van Vissers bevindt zich de verfafdeling. Met ruim 60 jaar echte vakkennis - die van vader op zoon is overgegaan - kun je hier terecht voor alles op het gebied van verf, behang en verfbenodigdheden.

Twijfel je over een kleur…wij geven onze mening. Zijdeglans of hoogglans…wij vertellen het jou. Sikkens of Flexa…van ons krijg je een op ervaring gebaseerd advies. Welke kwast voor welke verf? Hoe grof moet het schuurpapier zijn? Eerst ontvetten of eerst schuren? Hoeveel verf heb je nodig? Bij ons kun je erop vertrouwen dat wij het weten. Uit ervaring.

Verf op kleur

Verf wordt steeds vaker ter plekke op kleur gemend met onze mengmachine. Op deze manier kunnen wij bijna elke denkbare kleur voor u mengen. Ook kleuren van andere merken, die je dan toch kunt krijgen in de Flexa of Sikkens kwaliteit.
Afhankelijk van de kleur kunnen wij lakverf mengen in 0,5-1 en 2,5 liter. Muurverf kan afhankelijk van de kleur gemengd worden in 1-2, 5-5 en 10 liter.

Prijs

Wij zijn met onze Flexa en Sikkens verf één van de goedkoopste leveranciers in de regio.

Behang

Een muurtje behangen? Wij hebben een uitgebreide en actuele keuze op dit gebied. Jij maakt een keuze uit onze behangboeken, we rekenen samen uit hoeveel er nodig is en bestellen vervolgens jouw behang. Binnen een dag of 2 kunt je dan aan de slag.

Schildersbedrijf

Wil je liever je schilderklus of behangwerk compleet uitbesteden, dan staat schildersbedrijf Vissers graag voor je klaar. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.