Woonaccessoires

Heerlijk thuiskomen in een gezellige keuken, sfeervolle woonkamer, romantische slaapkamer en gezellige tuin. Home sweet home…

Bij ons kun je net dat kussentje vinden dat het verschil maakt, of dat lijstje voor die bijzondere foto van de kindjes. Een prachtige klok die meteen het pronkstuk van de kamer wordt. Natuurlijk mag een houten bord met de juiste quote ook niet ontbreken. Kaarsjes aan…alles mooi!

Onze woonaccessoires volgen altijd de laatste trends en worden regelmatig gewisseld en aangevuld. Natuurlijk houden we hierbij rekening met de verschillende smaken en stijlen die elk mens heeft. Dus zoek je een strak Scandinavisch krukje? Hebben we. Of houd je juist van een bontgekleurde vaas? Ook daar kunnen we je aan helpen. En dat alles in een hoge kwaliteit, maar voor lage prijzen.

Wij zijn er best trots op dat mensen uit de hele regio regelmatig bij ons binnen lopen om even te komen kijken naar onze mooie spulletjes!

Feestdagen

Ook voor speciale dagen en gelegenheden hebben we mooie sfeer- en decoratieartikelen. Slingers en clowntjes voor carnaval, eitjes en haasjes voor Pasen, Pietjes voor Sinterklaas en de hele winkel staat rond Kerst vol met prachtige engeltjes, kerstballen en kerstverlichting. Een lust voor het oog dat je echt even gezien moet hebben.